Slik er de foreløpige planene for 17. mai-feiringa i Namsos kommune

Til tross for strenge restriksjoner ligger det an til å bli en innholdsrik feiring av nasjonaldagen i Namsos, med mye liv både i by og bygd.

FÅR TIL FIN FEIRING: Til tross for store begrensninger på hva som er lov under feiringa av nasjonaldagen, tror leder av 17. mai-komiteen i Namsos, Gina Holmen Berre, at det blir en fin dag i hele kommunen. – Selv om det blir annerledes, så får vi til noe som jeg tror blir veldig greit, sier hun.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I år blir det en ganske så annerledes 17. mai-feiring over det ganske land, så også i Namsos. De tradisjonelle barne- og folketogene, samt de fleste andre aktiviteter i den formen vi kjenner dem, er avlyst. Likevel tror komiteleder Gina Holmen Berre at det blir ei fin feiring.