Dropper omstridt turneringsspill i volleyball

Det er kanskje å trekke det langt å si at den har vært «elsket og hatet», men det er liten tvil om at det er en omstridt turneringsform som volleyballforbundet nå setter en sluttstrek for.

TILFREDS: Trener Patrik Lundgren (sittende) er tilfreds med at de omstridte rankingturneringene nå er en saga blott. Det betyr at Sigurd Gjertsås, som her slår til for Liernes 2. divisjonslag, kommende sesong skal spille hjemme- og bortekamper, tilsvarende det som gjøres i håndball og fotball.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For nå har forbundet vedtatt at rankingturneringene skal droppes som konkurranseform også i lavere divisjoner. Foran fjorårssesongen ble det slutt med disse turneringene i 1. divisjon, og nå følger også 2. og 3. divisjon etter.