Fikk blod på tann etter oppsiktsvekkende resultater i USA. Sikter mot NM-medalje i Bergen i september.

La opp i 2013 - nå er Stig Ove NM-håp

Han avsluttet sin fri-idrettskarriere med å ta NM-medalje i 2013. Sju år senere sikter han på nytt mot NM-medalje – som senior!

I STØTET: Stig Ove Dahlen Selnes har gjort comeback på friidrettsbanen og sikter mot NM i september. I vinter støtte han kula 15,31 i et innendørsstevne i Sør-Dakota i USA. Det er det nest lengste kastet innendørs i Norge for senior i år. Her er han på trening i Kleppen denne uka.FOTO: SVEIN-TORE HOVD 

Vi hadde et veldig godt miljø da jeg satset. Jeg savner den tida.

Stig Ove D. Selnes
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg har veldig lyst til å kaste 16 meter og klare medalje i Bergen. Jeg har det som et mål, sier Stig Ove Dahlen Selnes (25) mens han gjør seg klar til kveldens treningsøkt på friidrettsanlegget i Kleppen.