Neste uke åpner skolene for alle elevene: – Det kommer litt overraskende

Torsdag kom beskjeden om at 5. til 10. klasse skal begynne på skolen igjen neste uke. Det kom overraskende på grunnskolesjefen i Namsos, som likevel mener de er godt forberedt på å ta imot elevene.

GODT FORBEREDT: I løpet av neste uke skal alle elevene i grunnskolen være tilbake, og til tross for kort varsel før åpninga mener grunnskolesjef Knut Storeide i Namsos at det skal gå greit. – Alt skal være tilrettelagt og på plass, sier han.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har allerede begynt å se på når vi skulle slippe opp på ungdomsskolen, så det var vi egentlig klar på. Når vi da får høre at vi skal ha 5. til 10. så var det litt «oi, skal vi dit med en gang». Det kommer litt overraskende at det åpnes for alle. Vi hadde kanskje sett for oss ei mer restriktiv holdning til dette. Men vi har forståelse for at det er press fra samfunnet generelt og vi kan ikke noe annet enn å applaudere det også, for vi må få elevene tilbake til skolene og få en god avslutning på skoleåret, sier grunnskolesjef Knut Storeide.