Bohemen & bonden vil skille seg ut fra alle de andre butikkene i kjøpesenteret

Om ikke lenge åpner Bohemen & bonden i nye lokaler. Da kan folk oppleve både luksuriøs klesshopping og lokalproduserte matvarer.

GJENBRUK OG BÆREKRAFT: Fra venstre: Sissel Gjeset, markedskoordinator for Namsos Storsenter, Sissel Thorsen, daglig leder på Bua, Grethe Venæs Kveli, leder i Namsos Røde Kors, senterleder Geir Øie.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: De siste årene har Namsos frivilligsentral utviklet en stadig tydeligere profil på å være en arena hvor folk kan møtes og gjøre meningsfylte aktiviteter i lag. Allerede har de etablert et populært tilbud gjennom Bua og Bruktbua i Namsos sentrum, men nå utvider de med enda en arena. Om ikke lenge åpner de nemlig en kombinert butikk for brukte klær og lokalmat.