Har ledet trøndersk volleyball i fem år. Nå takker Jon Terje Fossland for seg.

– Dette blir utfordringa!

Etter fem år som sjef for trøndersk volleyball takker Jon Terje Fossland for seg. Han mener rekruttering i barne- og ungdomsklassen blir den største utfordringa for volleyballen framover.

HØYDEPUNKT: NM for regionlag har vært et årlig høydepunkt for avtroppende leder Jon Terje Fossland. Samtidig mener han rekruttering innen ungdomsvolleyball blir ei utfordring for volleyballen i årene som kommer. På bildet, som Fossland selv har tatt, jubles det under NM for regionlag i 2019. 

Det er ei fortusetning at kommunikasjonen mellom klubbene og administrasjonen blir bedre.

Jon Terje Fossland
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette er ei sammensatt utfordring. Vi trenger engasjerte voksne, rollemodeller og forbilder for ungdommene. Det er ikke så verst her i Namdalen, men spesielt i trondheimsområdet er det et stort potensial – og samtidig mange andre tilbud, sier han.