Sakte, men sikkert skal idretten tilbake til normalen

– Jeg er spent på hvor mange vi har mistet

To måneder etter at idretten ble satt på pause er ting gradvis på veg tilbake til normalen. Idrettsleder Ove A. Sæternes er veldig spent på om alt blir som det var før 12. mars.

PÅ VENT: Aktiviteten i Norges beste skytterlag er satt på vent under koronatida. Halvor Solum (til venstre) og Even Fladvad har uansett trent jevnt, mens Ingrid Eline Aas kjenner behov for fellestreningene.   Foto: Bjørn Tore Ness

Det skumle er at som leder kjenner man på at det har vært behagelig.

Ove A. Sæternes
NAMDALSAVISA

NAMSOS/OVERHALLA/GRONG: – Jeg må innrømme at jeg er spent. Spent på hvor mange vi har mistet i denne perioden. Kommer alle tilbake? Jeg er slett ikke sikker, ja, jeg må si jeg egentlig tviler, sier Sæternes.