Spreke brødre løp gjennom to fylker og tre kommuner for å nå det store målet: – Det er en fysisk og mental prøvelse

Tre kamerater sto på startstreken da det skulle løpes Austra rundt. Men ei hard løype sørget for at ikke alle kom seg helt til mål.

BLODSLIT: Brødrene Lasse Marius Holten og Lars Magne Bjerken Holten løp Austra rundt i helga, og den 5,2 mil lange turen i delvis ulendt terreng satte dem på prøve. – Det er en fysisk og mental prøvelse, mest mentalt, sier Bjerken Holten.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

AUSTRA: I flere år har brødrene Lasse Marius Holten og Lars Magne Bjerken Holten sammen med kameraten Lars Berg Hansen gitt seg selv ei stor, årviss utfordring. Tidligere har deler av kompisgjengen blant annet gått alle Heilhorn-toppene på én dag og svømt siste etappe til Terråk på Nordlandsbåtregattaen.