– Trivelig at de hjelper en gammel dame

Da korona gjorde det umulig for 84-åringen å gå utenfor husets fire vegger, tok naboene frivillig et tak for å hjelpe. Ukas blomst går derfor til Sissel og Øystein Hamstad.

HJELPERE: Sissel Jakobsen Hamstad og Øystein Hamstad har hjulpet den 84 år gamle naboen med mathandelen, ettersom hun er i risikogruppa og ikke kan forlate huset selv.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Siden jeg er i risikogruppa kan jeg til nød dra på apoteket. Ellers må jeg oppholde meg heime. Da samfunnet ble stengt sto Øystein og Sissel på døra og sa de skulle få tak i alt jeg måtte trenge. At naboer frivillig stiller opp på denne måten er helt fantastisk og de er bare enestående, forteller Kjelldrun Olaug Brun-Andreassen, som nominerte naboene til ukas blomst.