Stian Saugestad ferdig som alpinist: – Guttedrømmen gikk i oppfyllelse. Jeg kan se tilbake på mange fine år

Stian Saugestad fikk ikke landslagsplass og er ferdig som alpinist. Namsosingen, som kan se tilbake på to NM-gull og 36 starter i verdenscupen, gleder seg nå til å gjøre hverdagslige ting og se engelsk fotball.

FERDIG: Stian Saugestad fikk ikke landslagsplass kommende sesong og sier at han nå setter punktum for satsingen. Nå ser han derimot fram til å kunne gjøre helt hverdagslige ting og få tid til å se engelsk fotball.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg har gjort mitt som alpinist. Som liten gutt var drømmen å leve av idretten og kjøre alpint mot de aller beste. Det har jeg gjort, og jeg kan se tilbake på karrieren med stolthet. Nå er det på tide å rette fokuset mot andre ting, oppsummerer Stian Saugestad.