Stadig flere bestiger Namdalseids fjelltopper: – Herlig trend

Toppturerne i Namdalseid opplever en solid økning i popularitet. I fjor ble det satt ny besøksrekord da over 9000 turgåere noterte seg inn i bøkene til trimgruppa – som i år lader opp til et nytt super-år for fjellferder.

AKTIV: Fjelltoppen Øyensskavlen (686,5 moh.) kan vise til 686 innskrevne besøkende i løpet av fjoråret. Jostein Aardal, leder i trimgruppa i Namdalseid IL, beskriver at toppene bli besøkt både om vinteren og på sommeren.   Foto: Trimgruppa, Namdalseid IL

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: – Om jeg ikke husker helt feil så har Fjelltrimmen blitt arrangert i hvert fall ti år nå, og det er ingen tvil om at stadig flere tar turene og skriver seg inn i bøkene, beskriver Jostein Aardal, som er leder i trimgruppa i Namdalseid IL.