Nå blir det igjen mulig å se musikk i levende live

Åge Sten Nilsen til Namsos og Grong: – Jeg er som ei vårkåt ku som vil komme seg ut til det grønne gresset

Mange har savnet å se livemusikk, men nå blir det muligheter. Med kjente og kjære låter i bagasjen tar den folkjære artisten Åge Sten Nilsen turen nordover i slutten av mai.

HOLDER INTIMKONSERTER I NAMDALEN: Åge Sten Nilsen kommer til Namsos og Grong i slutten av mai, og den scenevante artisten gleder seg stort. – Det blir lave skuldre og vi skal kose oss.  Foto: Christian Nystrøm

NAMDALSAVISA

NAMSOS/GRONG: Etter at det ble forbudt å holde konserter fra midten av mars, har det nå blitt åpnet for å ha konserter med opp til 50 publikummere. En av artistene som nå legger ut på turne er Åge Sten Nilsen. WigWam-vokalisten skal spille fire konserter i mai, hvorav to av dem blir i Namdalen – 29. mai på Ullvaren kafe i Namsos, og dagen etterpå på Grong hotell.