Conrad (39) sparer strøm, men sluttsummen er stadig høy – netteier skylder på skjult skatt fra staten

Strømprisen i Trøndelag er historisk lav, uten at det påvirker Conrad Henriksens regning i særlig grad. Mens namsosingen for april måned betalte 397 kroner i strøm, var nettleia på nesten 2.000 kroner.

REAGERER: Conrad Henriksen betaler noen få hundre kroner i strøm, mens nettleia var på nesten 2.000 kroner i april. Netteier Tensio forteller at differansen blant annet skyldes tidenes laveste strømpriser, men også at staten pålegger forbrukere en skjult skatt i form av økte avgifter direkte til staten.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Selv om jeg sparer strøm, blir ikke regningene mindre. Jeg synes det er underlig at differansen mellom strømforbruk og nettleie er så stor.