Fra høsten av blir det igjen mulig å se teater i Namdalen

Anders Baasmo i den ikoniske rollen som Peer Gynt blir førstemann ut når kulturhusene igjen kan vise teater senere i år.

KLASSIKER: «Peer Gynt» er en av flere forestillinger som Riksteatret kommer til Namdalen i år. – Jeg har alltid hatt lyst til å spille Peer Gynt. Hvis vi gjør det på den riktige måten, tror at jeg at vi kan komme nærmere kjernen, nærmere det stykket egentlig handler om. Jeg håper vi kan lage en forestilling som gjør at folk kan kjenne igjen mer av seg selv i Peer, sier hovedrolleinnehaver Anders Baasmo.  Foto: Erika Hebbert

NAMDALSAVISA

NAMSOS/KOLVEREID: Etter en lang periode med stengte kulturhus, blir det til høsten igjen mulighet til å gå på teater. Riksteatret har flere oppsetninger på gang, og både Namsos og Kolvereid får flere besøk i løpet av høsten og tidligvinteren.