Flyttet behandling av interpellasjon

WWF opp i kommunestyret

Formannskapet i Høylandet valgte å flytte behandlinga av opprettelse av komité for årets TV-aksjon til kommunestyret.

UTSATTE BEHANDLING: Ordfører i Høylandet, Hege Nordheim-Viken, foreslo for formannskapet at de skulle flytte behandlinga av en interpellasjon som tar til orde for å si nei til årets TV-aksjon til kommunestyret. Det fikk hun politikerne med på.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Til siste formannskapsmøte i Høylandet kom det inn en interpellasjon til en sak om opprettelse av komité for årets TV-aksjon. I interpellasjonen fra Arbeiderpartiet ble det tatt til orde for at kommunen skal si nei til deltakelse i årets TV-aksjon, som skal gå til en aksjon for å redusere mengden plast som havner i havet i regi av WWF.