Otterøya vant nasjonal lesekonkurranse – onsdag fikk «norgesmesterne» bøker og Grandiosa i premie

Med over 5.000 leste sider i snitt per elev sikret 6. klasse ved Otterøya oppvekstsenter seier i Norlis store lesekonkurranse.

VANT PRISER: 6. klasse ved Otterøya oppvekstsenter vant Norli sin store nasjonale lesekonkurranse, i tillegg til tre priser fra Namsos kommune. Fra venstre: Adrian Hyllnes Aarmo, Arvid Lian Hojem, leseambassadør Merete Haagensen Doksæter, William Nakhachon Skogheim, Nora Marhrethe Aune Tufthaug, Jenny Sofie Aune Tufthaug, kontaktlærer Elin Strøm Kjærstad, Ingeborg Elise Brattøy Gansmo og grunnskolesjef Knut Storeide.  Foto: Mona Fossland

NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Ikke lenge etter at landets skoler ble stengt 12. mars ble det satt i gang en stor nasjonal lesekonkurranse for å opprettholde lesinga mens elevene hadde hjemmeskole. Oppvekstsektoren i Namsos kommune tok raskt en beslutning om at de også skulle være med, og til sammen har 82 klasser i kommunen deltatt i konkurransen som varte fram til skolene startet igjen i slutten av april.