– Vi vet mange er ensomme. Men nå blir det tur, koste hva det koste vil!

Gerd Nordmeland og Gunnhild Sjøvold Rygh i Namsos pensjonistforening er villig til å strekke seg langt for å legge til rette for tur til Ytre Namdal for de eldre i midten av juni.

INVITERER TIL TUR: Gunnhild Rygh (til venstre) og Gerd Nordmeland forteller at mange eldre har behov for sosialisering i den spesielle tiden. Mandag ble det gjennomført et styremøte i pensjonistforeninga i Namsos, der det ble bestemt at pensjonistforeninga likevel arrangerer busstur til Ytre Namdal 11. juni. Dette bildet er tatt i forbindelse med en busstur arrangert av pensjonistforeninga og Namsos bys historielag i fjor. Til høyre i bildet står Gunnar Hojem.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Turen var planlagt og avtalene var gjort, men så kom koronakrisen og satte en foreløpig stopper for det hele. Nå som samfunnet sakte, men sikkert er i ferd med å bli åpnet igjen – har pensjonistforeninga i Namsos begynt å se på mulighetene for likevel å arrangere busstur til Ytre Namdal.