Delte ut nettbrett for å sikre kontakten med pårørende: – Jeg tror vi har mange beboere som blir glade nå

Mange som bor på institusjoner har ikke fått møte sine nærmeste på over åtte uker. En gave fra Namdal parkinsonforening skal bøte litt på savnet mange kjenner på.

FIKK GAVE: Namdal parkinsonforening delte ut nettbrett som parkinsonrammede som bor på institusjoner kan bruke til å holde kontakt med pårørende under koronakrisen. Fra venstre: Heidi Kristiansen, avdelingsleder ved Namsos bo- og velferdssenter, Simone Pearson, avdelingsleder ved Namsos bo- og velferdssenter, Brit Marie Skage, avdelingsleder ved Vestre havn bo- og velferdssenter, Ketil Vinje, som har parkinson, og Frank Rørmark, leder i Namdal parkinsonforening.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I regi av Trøndelag parkinsonforening har det totalt blitt utdelt 28 nettbrett til institusjoner i fylket hvor det bor personer med parkinsons sykdom. Denne uka ble fire av disse delt ut i Namdalen – to av dem til institusjoner Namsos, ett til Grong og ett til Nærøysund.