Da familien trodde alt håp var ute – hørte de plutselig en velkjent lyd fra skogen

Han har fløyet med skjære og måke, og tilbrakt to døgn ute med ørn flyvende over seg. Det ble sjokk og jubel i heimen da papegøyen Dexter plutselig ga lyd fra seg like ved huset.

LYKKELIG SLUTT: Kine Anneah Hundseth, Odin Skarstad, Vilde Emilie Bjertnæs Alstad, Kasper Tobias Bjertnæs Alstad og Ola Morten Alstad har i to dager lett etter Dexter. Jakten på den forsvunnede papegøyen har skapt stort engasjement, men familien trodde alt håp var ute fredag kveld. Nå er den skravlete papegøyen tilbake med familien.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Kvelden før hadde nemlig matmor Monica Pettersen blitt tipset om at Dexter kunne befinne seg i Breivika på Høknes som ligger flere kilometer unna huset deres i Fossbrenna. Der skal han angivelig ha blitt observert.