MORGENRAPPORTEN:

Festbråk, slåssing og innbrudd i barnehage

Feststøy fra badestamper, mann ble slått ved bensinstasjon, tømte brannslukningsapparat etter innbrudd i gammel barnehage. Her er morgenrapporten fra NA!

INNBRUDD: Dette er det gamle barnehagebygget hvor noen brøt seg inn natt til søndag.   Foto: Mats Ivar Sandmo

NAMDALSAVISA

– Nattvakta har vært preget av mange meldinger om festbråk fra privatadresser rundt om i fylket. Patruljer har fulgt opp noen av meldingene. Andre har blitt oppringt av en operatør fra Operasjonssentralen. Forstår ønsket om litt fest og gøy men også behovet for søvn, skriver politiet på Twitter søndag morgen.

I Namdalen har de flere meldinger om forstyrrelse av natteroen.

I 12-tiden kom beskjed om feststøy i Rørvik. På Spillum kom det klager om feststøy fra badende i badestamper. I 05-tiden kom klager om feststøy på Namsos.

Fikk seg et slag

Utenfor en bensinstasjon i Namsos, i 02-tiden, var det en mann som fikk seg et slag, forteller operasjonsleder Øystein Sagen til NA.

– Det er en mann i 30-årene som har blitt slått. Vi har hatt en patrulje på stedet, men mannen ville ikke anmelde, forteller Sagen.

Forholdet skal altså ikke ha vært veldig alvorlig.

Brøt seg inn i gammel barnehage

I 01-tiden fikk politiet melding om åpne vinduer på en gammel barnehage, rett ved Namsos ungdomsskole.

– Det er en gammel dør som er ødelagt, brutt topp. Patrulje har vært på stedet. Det er blitt tømt et brannslukningsapparat utover skoleplassen.

Lokalt politi skal følge opp saken med kommunen.

INGEN BRANNFARE: Grusplassen utenfor den gamle barnehagen, hvor et pulverapparat ble tømt.   Foto: Mats Ivar Sandmo

Laserkontroll

Fredag kveld hadde UP og politiet i Ytre Namdal to laserkontroller, ved Nakling og Rørvik sentrum. Det ble totalt skrevet 11 forenklet forelegg. Én fører mistet førerkortet.

Det ble også testet førere opp mot narkotiske stoffer, men ingen utslag.

Dette opplyser politiet i Namdalen om på Facebook lørdag kveld.

Fortsatt mildt

Været i Trøndelag: Sørøst liten kuling utsatte steder, i ettermiddag minkende til bris av skiftende retning. Opphold og perioder med sol. Fra sent i ettermiddag enkelte regnbyger, vesentlig i sør.

Det blir, i store deler av Namdalen, mellom 13 og 15 varmegrader og delvis skyet.

Ble ikke pålagt å stenge

Det var ved midnatt registrert 8.346 tilfeller av koronasmitte i Norge, gjengir NTB fra FHI. Dette er en økning på 14 tilfeller siste døgn. De to siste dagene er økningen på 37 tilfeller.

To av tre permitterte under koronakrisen jobber i bransjer som ikke ble pålagt å stenge på grunn av smitteverntiltak, skriver E24.

10-åring kolliderte med bergvegg

En 10 år gammel gutt ble fraktet til Sykehuset Namsos med luftambulanse etter båtulykke i Rørvik lørdag kveld. Det skal være snakk om lettere skader. Politiet oppretter sak etter hendelsen, hvor flere båter var involvert.


Politiet oppretter sak:

Tiåring til sykehus etter båtulykke i Rørvik

En 10 år gammel gutt ble fraktet til Sykehuset Namsos med luftambulanse etter båtulykke i Rørvik lørdag kveld. Det skal være snakk om lettere skader. Politiet oppretter sak etter hendelsen, hvor flere båter var involvert.


Etter to dagers leting fikk Monica og Ola endelig med seg papegøyen Dexter hjem. Turen hjem var heller ikke udramatisk, men nå er Dexter tilbake i matfars trygge favn.


Funnet igjen, stakk av igjen – nå er Dexter endelig hjemme

Etter to dager med leting fant Monica og Ola endelig papegøyen Dexter, og lokket ham til seg med kjeks. Hjemkomsten var heller ikke uten dramatikk.


– Jeg ble steike rørt. For en dag, smiler Nina Brøndbo Leirbekk.


Nina satset hus og hytte – da hun åpnet gjestegården, måtte hun snu i døra

– Jeg ble steike rørt. For en dag, smiler Nina Brøndbo Leirbekk.