1.800 elever skal lage regnbueskog i Namsos sentrum

Alle grunnskoleelevene i Namsos kommune skal nå bidra til å skape en positiv atmosfære i byen med fargerike kunstverk.

KOMMUNEVÅPEN I REGNBUENS FARGER: Alle grunnskoleelevene i Namsos kommune skal fargelegge hver sitt kommunevåpen i alle regnbuens farger, som 19. juni skal henges opp i trærne på Festplassen i Namsos sentrum. Her er klasse 3A på Høknes barneskole i full gang med oppgaven. Fra venstre: Morten Heimdal, Syver Aagesen Øien, Sigve Sellæg Kristiansen, Benjamin Fyrileiv Haugerøy, Sara Pedersen Bjørn og Thea Henriksen-Opdal.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Sommeren 2020 blir ganske annerledes enn det vi er vant til. For å spre litt glede i ei annerledes tid har Namdal næringsforening, Namsos kommune og Kunstmuseet Nord-Trøndelag gått sammen om et prosjekt hvor alle kommunens grunnskoleelever – 1.800 til sammen – skal fargelegge hvert sitt kommunevåpen.