Fem idrettslag får penger til fordeling

Fotballstunt til 120.000

Fire av disse fotballederne i Namsos har god grunn til å smile bredt. For nærmest uten å gjøre noen ting selv, fikk de overlevert en god slump med penger øremerket fotballaktivitet under en enkel seremoni på Festplassen.

STOR GAVE: 120.000 kroner til fordeling tilfalt de fem lagene som tok del i ulike fotballstunt som Hans Kjetil Andreassen (bak til venstre), Lasse Brattås og Espen Sandmo har stått for i vår. Foran fra venstre: Lene Bjørlykke Olufsen, Bangsund IL, Fredrik Engesvik, Spillum IL, Kirsen Kvalø, Namsos IL og Geir Aalberg, Klompen FK. I tillegg får også Gullvikmoen IL sin del av potten.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Totalt har det kommet inn ca 120.000 kroner som vi fordeler på dere klubber etter en nøkkel vi har blitt enige om. Jeg håper og tror pengene kommer godt med, sa Hans Kjetil Andreassen da han overleverte gavesjekken til representanter for Spillum IL fotball, Namsos IL fotball, Bangsund IL fotball og Klompen FK. Også Gullvikmoen IL fotball får midler fra potten, men de var ikke til stede på overleveringa.