– Vi håper vi er godt rusta og har kort responstid om noe alvorlig skulle skje, men vi satser på at vi ikke får bruk for den beredskapen

Gradestokken ventes opp mot sommertemperaturer og det er varsla om stor økning i båttrafikken. Nå går etatene sammen og advarer – i håp om å hindre alvorlige ulykker.

FORBEREDT: Brannsjef i Namsos, Håvard Sæther (bak fra venstre), Svenn Ingar Viken, politistasjonssjef i Namsos, ambulansearbeider Hans Willy Finseth og beredskapsrådgiver i RS Midt-Norge, Stig Fredriksen håper flere tenker seg godt om før de tar turen på sjøen eller i elva i sommer.  Foto: Siri Husby Fiskum

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi ønsker at folk skal kose seg og ha det artig på sjøen, men det er enkelte faktorer som er viktig å være bevisst på når man ferdes på sjøen eller i elva. For jo mindre erfaring og kompetanse man har rundt sjøaktiviteter, jo mer utsatt er du, sier Svenn Ingar Viken, politistasjonssjef i Namsos.