Færre namsosinger – vekst i Nærøysund: – Vi har blitt veldig godt tatt imot

Innbyggertallet i Nærøysund kommune økte med 37 personer første kvartal. Det er den eneste namdalske kommunen med markant økning i antall innbyggere.

TILFLYTTER: Veterinær Ingrid Hagerup kommer fra Frosta, men jobber nå hos Pharmaq i Rørvik. Hun syntes det ble lettere å komme i kontakt med folk da hun begynte å jobbe på kontoret i Innovarena, etter mange måneder med heimekontor.  Foto: Sunniva Eldegard Sæternes

NAMDALSAVISA

RØRVIK: En av dem som har kommet flyttende til Nærøysund er veterinær Ingrid Hagerup (31) fra Frosta. Etter flere år som student i Budapest, var hun lei av storbylivet. Sommeren 2017 og 2018 hadde hun sommerjobb i Pharmaq, så da hun hørte at de skulle starte laboratorium i Rørvik, grep hun sjansen.