Fra i dag kan barn og unge trene fotball som normalt

Mandag 1. juni åpnes det opp for at de under 20 år kan gjenoppta vanlig trening i fotballen. Seniorspillerne på breddenivå må fortsatt vente til 15. juni.

ÅPNET FOR TRENING: Fotballspillere til og med 19 år kan nå trene som vanlig. NFFs håp er at lokale kamper kan settes i gang fra 15. juni. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Norges fotballforbunds foreløpige plan for gjenåpning av breddefotballen ble publisert på NFFs nettsider fredag, og er delt inn i fire faser. Fase én ble initiert mandag med oppstart av klubbtreninger for spillere under 20 år. Fase to trer i kraft 15. juni hvor det åpnes for vanlige treninger i alle divisjoner på seniornivå. Fase tre igangsettes senest 1. juli når kamper og lokale turneringer for barn og ungdom med inntil 200 spillere tillates.