Inatur med kraftig økning av bestillinger: – Det virker som at det sank inn hos folk at de måtte feriere i Norge

Etter at statsministeren fortalte nordmenn at de måtte belage seg på norgesferie, har sommerens bestillinger hos Inatur skutt i været. Bare i mai tilsvarer det en økning på 90 prosent sammenlignet med fjoråret.

STOR ØKNING: Daglig leder i Inatur, Morten Pedersen fryktet det verste da pandemien spredte seg verden over, men etter at nordmenn skal feriere innenfor landegrensene, har selskapets interesse mildt sagt vært stor.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har økt omsetninga fra 19,5 til 26 millioner i mai fra i fjor. Det finnes en del andre booking-plattformer, men vi er store hos det norske publikum, så det har vært en fordel. Vi har hytter i hvert fylke, og hadde man ikke fått reist utenfor sitt eget fylke, så hadde vi vært godt rigga uansett, sier daglig leder i Inatur, Morten Pedersen.