Når folk ikke kunne komme til byen, sendte kommunen et tv-team på besøk

Korona satte en stopper for Namsos bys 175-årsjubileum. Men når folket ikke kunne komme til byen, sendte kommunen et tv-team på besøk til folk for å høre hvordan de har det. Resultatet er en tv-serie som har premiere på byens 175-årsdag.

JUBILUMS-TV: Kultursjef Ann Evy Duun (til venstre) ba noen av folkene bak NTE Arena Sessions om hjelp til å feire Namsos bys 175-årsdag. Da la Petter Almvik, Eivind Berre, Eirik Engan og programleder Terese Moe Dahle med flere ut på tur. Resultatet ble en tv-serie om Namsos, som du finner på nett 7. juni.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Årets jubileumsmarkering blir annerledes og utradisjonell. Men det er jo folka som bor her som betyr noe, og vi har møtt noen av dem, sier Petter Almvik, arrangementsmedarbeider i Namsos kommune.