Sensorstyrt avtrede til en million løftet på plass i Granåsen

Onsdag var det høytidelig avduking av det universelt utformede bygget som skal gjøre Bymarka i Namsos lettere tilgjengelig for folk flest.

SNORKLIPPING: Dofasilitetene i Granåsen ble høytidelig åpnet onsdag. Støttegruppa for Namsos ski- og aktivitetssenter, representert her av Hans Olav Aagesen, ble overrakt blomster før ordfører Arnhild Holstad i Namsos kommune klippet av dopapirsnora rundt bygget.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Toalettanlegget til i underkant av én million kroner står plassert ved Namsos skisenter i Granåsen, og huser et toalett og et stellebord. Det skal kunne brukes av alle uavhengig av funksjonsevne, og vil være tilgjengelig for bruk hele døgnet. Alt av funksjoner er styrt av bevegelsessensorer, noe som sikrer gode hygieniske rammer for bruken av toalettet.