Utdeling av Drømmestipendet:

– I mine øyne er du et stort talent

Det ble høytidelig stemning da Kirsti Karina Dahl Sæternes (17) ble overrakt sjekken som er beviset på at hun er en av 100 som i år mottar Drømmestipendet.

MOTTOK BEVISET: Kirsti Karina Dahl Sæternes mottok torsdag beviset på at hun er en av 100 som mottar Drømmestipendet i 2020. Her sammen med kulturskolelærer Øyvind Norstrand, Trond Olav Asperud, ansvarlig for Drømmestipendet hos Norsk Tipping, ordfører Amund Hellesø, og Aslaug Hestø, representant fra kulturskolerådet.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Det koronavennlige arrangementet ble holdt utenfor Nærøysund kulturhus torsdag. Hit hadde også Norsk Tipping tatt turen som en av få stopp på turneen for utdeling av Drømmestipendet, som er et samarbeid mellom dem og Norsk Kulturskoleråd.