Var på sidelinja i fjorårssesongen - onsdag satte Jørgen Homstad pers på 200 m

Sprinter mot to x NM

En 15-åring fra Steinkjer imponerte aller mest, men Jørgen Homstad kunne glede seg over meget oppløftende løping i sitt første stevne etter et langt skadeavbrekk.

PÅ GANG IGJEN: Her er Jørgen Homstad avbildet under et stevne på Steinkjer i juni i fjor. Deretter måtte han følge resten av sesongen på sidelinja på grunn av skade. Nå er han tilbake i godt slag.FOTO: SVEIN-TORE HOVD 

Hovedmålene i år blir nok junior-NM og muligens hoved-NM.

Jørgen Homstad
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Overhallingen fikk ødelagt fjorårssesongen på grunn av skade. I onsdagens seriestevne på Svenningmoen stilte han til start på 200 meter, satte ny pers med 22,68, og viste at han er tilbake i godt slag. Det var han naturlig nok godt fornøyd med.