Byr på sprek kunstutstilling med Andy Warhol-verk som det store trekkplasteret

Et knapt år etter forrige utstilling ønsker kunstformidler Ingeborg Bodzioch å nå ut til en ny generasjon kunstinteresserte.

SPENSTIG UTSTILLING: Ingeborg Bodzioch (til venstre) og dattera Jenny gjør klart til kunstutstilling i Namsos 12. og 13. juni. Verk av Andy Warhol, George Braque og Francisco Toledo er blant det som skal stilles ut på den litt annerledes salgsutstillinga. – Jeg vil har en litt sprek utstilling, for jeg ønsker å appellere mer til den yngre generasjonen med samlere, sier Ingeborg.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Da Ingeborg Bodzioch holdt popup-utstilling i Namsos i fjor, med blant annet et Picasso-verk på lista, ble det suksess. 12. og 13. juni er hun klar med en ny utstilling, men denne gangen har kunstformidleren satset på også å nå et nytt publikum.