Se Chands nye musikkvideo eksklusivt hos NA

Chand serverer ny video som skal gi den gode sommerfølelsen

Namsosartisten viser en lettere side av seg selv i låta «Midtsommernatt», som han håper skal bli lydsporet til årets sommer.

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Nylig ga Chand Torsvik ut plata «Eremitten», som ble sluppet samtidig med en direktesendt strømmekonsert i heimbyen Namsos. Nå slipper han også en flunkende ny musikkvideo til låta «Midtsommernatt», som han håper skal bli årets sommerlåt for mange.

– Jeg har fått kjemperespons på den, og det er nok ei litt lettere låt til meg å være, sier Torsvik.

Låta begynte å ta form da han var en del av prosjektet «Akustisk nakenhet» sammen med Børge Pedersen, Trond Helge Johnsen og Børge Rømma. De ble også med på innspillinga av låta.

NY VIDEO: Chand Torsvik og bandet hans har fått laget musikkvideo til sommerlåta «Midtsommernatt».  Foto: Thea Stenersen

 

– Jeg jobba med den og kom på en del strofer som jeg syntes passet så godt til dem. Så jeg ringte dem og sa at de måtte bli med i studio. Jeg synes vi fikk til noe fint, og det ble en sang med mye energi.

Torsvik forteller at han synes sommeren er ei herlig tid, og at han med «Midtsommernatt» ønsket å beskrive den gode sommerfølelsen.

– Det er kanskje det folk trenger nå, siden det har vært ei litt tung tid. Selv om vi ikke kan møtes like mye som før, kan du i hvert fall drømme deg bort til den gode sommertida med låta.

Hans faste fotograf Ronny Danielsen fikk oppdraget med å lage videoen til låta, som Torsvik ble veldig fornøyd med.

– Jeg har en fin gjeng rundt meg, og det ble en god energi i videoen. Jeg ser også at vi har det fint i lag, smiler Torsvik.