Etter 32 år som leder i Grong IL ga Kåre (82) onsdag stafettpinnen videre

Kåre Johansen (82) har vært leder for Grong Idrettslag i 32 år. Onsdag ga han stafettpinnen videre – det syns han var litt vemodig, men selv gleder han over å nå få tid til å legge inn ei ekstra treningsøkt i uka.

NY STYRELEDER: – Det ble valgt et bra styre og en dyktig styreleder. Jeg har god tro på at Kai Rune Lande (til venstre) vil lede idrettslaget videre med ei stødig hånd, sier Kåre Johansen (ti høyre) som selv har hatt rollen i 32 år.  Foto: Grong IL

NAMDALSAVISA

GRONG: Etter 32 års trofast tjeneste som leder for Grong idrettslag er Kåre Johansen ganske sikkert den styrelederen i et Namdalsk idrettslag eller klubb som har sittet lengst. Onsdag ga han stafettpinnen videre til nyvalgt leder i Grong, Kai Rune Lande, da det onsdag var årsmøte for idrettslaget.