Sommer i Namdalen:

Bli steingal på ferieparadiset Leka

Leka – er ei geologisk vidunderøy med utallige feriemuligheter. Opplev spektakulære fjelltopper, verdensunik geologi, stein fra jordas indre, overnatt i steinhytter, lær om det sagnomsuste ørnerovet og masse mer.

FARENS LIVSVERK: Anne Britt Normann står foran Leka Motell og Campings 13 steinhytter på Leka. Hennes far brukte nesten 20 år på å reise hyttene, som er bygget mad både fjærestein og annen geologi.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

LEKA: – Steinhyttene er helt unike. Vi er veldig stolte av disse hyttene, og jeg husker godt at vi undra oss over hva pappa var i gang med da han la ut trefjølene til de første hyttene. Han sa «Neeei, vi får se hva det blir til slutt», ler Anne Britt Normann, som er eier og driver av Leka Motell og Camping.