Stor oppsving på golfbanene under koronapausen. Hver mandag er det klubbturnering med mange deltakere på Sævik golfbane.

Dette ødelegger Runes maraton-ambisjon

Aller helst skulle Rune Eidshaug løpt og forberedt seg til en og annen halvmaraton. Slik blir det ikke.

GOLFENTUSIAST: Rune Eidshaug skulle gjerne kombinert løpeinteressen med golf, men golfbasillen er for sterk til at det lar seg kombinere. Kenneth Lien Opdal (fra venstre), Rasmus Ytterdal Bolkan og Pål Morten Galguften følger med.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det er for artig dette. Jeg blir så lett revet med.

Rune Eidshaug
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Å løpe et par ganger for uka og spille golf kanskje tre dager hadde vært helt perfekt det, sier han mens han forbereder seg til et siste innslag på hull ni under mandagens golfturnering på Sævik.