Nå skal medlemmene i NIL avgjøre vegen videre

Millionkrangelen om kunstgressbane: Kommunen stemte ned forliksforslaget til NIL-styret

Styret i Namsos IL Fotball vil unngå å møte kommunen i retten og har før mandagens ekstraordinære årsmøte fremma et forliksforslag i «millionkrangel»-saken om Grong sparebankbane. Forlaget ble nedstemt av et enstemmig formannskap i Namsos kommune – de anser saken som ferdig.

UENIGHET: I oktober i fjor bestemte Namsos kommune seg for å avslutte leieforholdet etter å ha leid kunstgressbanen i Kleppen av baneieier NIL fotball siden 2008. Dermed er de – ifølge den opprinnelige kontrakten – pliktig til å kompensere klubben for byggekostnadene av banen. Det er denne kompensasjonssummen NIL fotball og Namsos kommune har kranglet om.  Foto: Line Fossland Blom

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Namsos kommune har i over 11 år leid kunstgressbanen av baneeier NIL fotball, som bygde banen i 2008. I oktober i fjor bestemte kommunen seg for å avslutte leieforholdet. Dermed er de – ifølge den opprinnelige kontrakten – pliktig til å kompensere klubben for byggekostnadene av banen. Det er denne kompensasjonssummen partene krangler om.