Midlene til frivilligsentraler skal igjen øremerkes – jubel i Namsskogan

– Dette betyr alt

Daglig leder Anne Elisabeth Brekkvassmo og styreleder Sturla Sørgaard skåler i vann og vifter med flagget utenfor Namsskogan frivilligsentral, i pur glede over at nedleggingsspøkelset er blitt jaget på dør.

Skål: Styreleder Sturla Sørgaard og daglig leder Anne Elisabeth Brekkvassmo har fylt finglassene med vann og tar en seiersskål utenfor lokalene til Namsskogan frivilligsentral, i glede over at midlene til frivilligsentraler igjen skal øremerkes.  Foto: Toril Aakre

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Vi har flagget i flere dager, dette betyr jo alt, sier Anne Elisabeth Brekkvassmo, daglig leder i Namsskogan frivilligsentral mens hun løfter stettglasset som er fylt med duggfriskt vann og klinker i glasset til styreleder Sturla Sørgaard. Vel vitende om at Stortinget har vedtatt at midlene til frivilligsentraler igjen skal øremerkes.