Jørgen Homstad løper raskere enn noen gang til tross for en skadepreget fjorårssesong

Jørgen (17) raskeste overhalling gjennom tidene

Hele fjorårssesongen ble spolert for Jørgen Homstad på grunn av en skade i hamstringen. Nå er sprinteren tilbake i kanonform. Lørdag ble 17-åringen raskeste overhalling gjennom tidene på 100 meter da han brøt 11-sekundergrensa under Kruskastevnet i Trondheim.

TO LØP UNDER 11: Jørgen Homstad (1101) leverte to 100-metersløp på under 11 sekunder under første dag av Kruskastevnet. Overhallingen har aldri løpt raskere. Det har heller ingen andre overhallinger på distansen.  Foto: Ellen Homstad

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Jeg ble overrasket da jeg så sluttida etter jeg hadde løpt. Det er jo en god del raskere enn det jeg har levert tidligere, og jeg trodde ikke at jeg skulle løpe så raskt. Jeg er veldig fornøyd med dagens løp. Det føles godt å se at trening og dedikasjon fungerer, sier Overhalla IL-utøveren.