Sommerens siste karuselløp avsluttes denne uka

– Orientering har blitt et viktig treffpunkt

Mens fotballen og andre kontaktidretter har blitt hardt rammet av regjeringens smittevernstiltak, har orienteringssporten falt mer heldig ut under den pågående koronakrisa. Denne uka ble sommerens siste karuselløp avholdt i Granåsen.

HETT LØP: Med stekende sol og temperaturer opp mot 30 grader, var det hett for deltakerne i siste orienteringsløp i o-karusellen før sommeren. Her er Jonathan Devik (fra venstre), Stig Ove Hoff, Mariken Bjerva og Tobias Bergslid i ferd med å begi seg ut på postjakt. I bakgrunnen sitter kasserer Arne Håkon Fiskum i Namsos OK.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Bare nylig har toppdivisjonene fått grønt lys til å avholde kamper i fotball. Samtidig har orienteringsløperne kunnet konkurrere mot hverandre siden 7. mai, så lenge de har holdt seg under 50 deltakere og overholdt én-metersregelen. Det betyr at Namsos orienteringsklubb har kunnet arrangere alle sine planlagte løp så langt i orienteringskarusellen denne våren. Onsdag var et dusin ivrige postjegere samlet i Granåsen i Namsos for å delta i siste karuselløp før sommerferien.