Bydelsmødrene etablerer seg på bygda

Bydelsmødrene er en organisasjon som jobber for integrering av kvinner med minoritetsbakgrunn og lite sosialt nettverk som startet i Oslo. Nå starter de avdeling i Grong.

SPENNENDE PROSJEKT: Grong kommune skal samarbeide med organisasjonen Bydelsmødre og utdanne det som blir hetende Bygdemødre. For litt siden var en delegasjon fra Grong i Oslo for å møte ledelsen i Bydelsmødre. Fra venstre: Kjersti Gartland, Gartland sanitetsforening, Karin Nordstad, prosjektkoordinator, Linn Cecilie Bylund, KUN, Nasreen Begum, initiativtaker og organisasjonsleder av Bydelsmødre i Oslo og Tara Namsen Bak: Ine M. Andersen, seniorrådgiver Bydelsmødre Oslo og Monica Jamt, avdelingsleder i Flyktningtjenesten i Grong 

NAMDALSAVISA

GRONG: – Om ikke lenge vil en gruppe frivillige bydelsmødre stå klare som kvalifiserte brobyggere i Grong kommune, forteller prosjektkoordinator Karin Nordstad.