Breddelagenes bønn til myndighetene: – La oss få komme i gang

I alle år har fotballklubbene i Nord-Trøndelag kjempet mot hverandre, men nå kjemper alle for samme sak; Nemlig at myndighetene åpner opp for kampaktivitet på breddenivå.

STÅR SAMMEN: Fotballklubbene i Nord-Trøndelag krever oppstart av breddeidretten. Fra venstre første rekke: Christoffer Karlsen (Verdal IL), Ole Gunnar Hallager (Verdal Ap), Randi Martinsen (NFF Trøndelag), Lene Rønning (Tangmoen IL), Margrete Hembre Haugum (Sandvolla IL og styremedlem NFF Trøndelag). 2. rekke: Neriza Hove (Hegra IL), Åse Storholmen (Vinne IL), Arne Egil Landrø (IL Sverre) og Arnstein Ekseth (Vuku). 3. rekke: Bente Ertsgaard (Stjørdals-Blink), Sigurd Eggen (Levanger FK), Ståle Heimstad (IL Aasguten), Espen Nilsen Haltan (Sparbu IL), Oddleif Sellæg (Vuku). 4. rekke: Wenche Johansen (Lånke), Ellen Jermstad Haugan (Kvam IL), Adrian Viken (Inderøy) og Tommy Holmstrand (SPKL Nessegutten. Namsos, Beitstad, Spillum, Kolvereid, Steinkjer, Sørlia, Innherred FK, Skogn IL kunne ikke møte opp, men støtter saken.   Foto: EMIL RINGSTAD, TRØNDER-AVISA

NAMDALSAVISA

VERDAL: Onsdag i forrige uke kom nyheten om at helsemyndighetene ikke vil åpne opp for kamper i barne- ungdoms- og breddefotball før tidligst 1. september, noe som blant annet vil føre til at hele fotballsesongen i Trøndelag blir avlyst. Det vil si alt av seniorfotball fra 4. divisjon og nedover, samt alle kamper for barn og ungdom.