Etter fem år i støpeskjeen gir Jonas Ledang ut sin første sommerlåt

Det tok flere år og en rekke innspillinger før brikkene endelig falt på plass. Nå er artisten fra Skage klar for ny utgivelse og comeback på scenen foran et betalende publikum.

SOMMERLÅT OG KONSERT: Jonas Ledang gir ut låta «All Kinds of Blue» 26. juni, og samme dag holder han og Petter Fjerdingen konsert for et levende publikum for første gang siden Norge ble koronastengt. Det skjer for øvrig på Barrique vinbar i Namsos.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det har for alvor blitt sommer i Namdalen med sol og høye temperaturer, og for å toppe en strålende periode kommer Jonas Ledang med ny musikk 26. juni. Passende nok er dette ei sommerlig låt kalt «All Kinds of Blue», som for øvrig ble påbegynt allerede i 2015 da Ledang og produsent Kristoffer Hylland Skogheim møttes for første gang.