Barrique vinbar og Kunstmuseet Nord-Trøndelag inngår sommerlig samarbeid: – En vinn-vin-situasjon

De to aktørene innfører felles åpningstider i sommer for å nå et bredere publikum – og håper i tillegg på å få mer besøk av turistene som kommer innom Namsos.

SAMARBEIDER: Barrique vinbar og Kunstmuseet Nord-Trøndelag går sammen om å ha felles åpningstid i sommer. Dermed kan folk få med seg både kunstutstillinger og god mat og drikke. Fra venstre: Sara Cornelia Greiff og Grethe Jørum-Wahl hos Kunstmuseet Nord-Trøndelag og Espen Fredriksen hos Barrique vinbar.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Til vanlig har Kunstmuseet Nord-Trøndelag åpent på dagtid, mens Barrique vinbar i nabolokalet har åpent på kveldene. Nå går de sammen om å ha felles åpningstid i sommer. Det er snakk om tre timer hver torsdag og lørdag fra og med 25. juni.