Totsåsrock går som planlagt takket være viktig støtte: – Uten den måtte vi ha droppa festivalen

Trofaste publikummere og sponsorer sørger for at rock- og metallfestivalen i Lierne kan arrangeres som planlagt.

TOTSÅSROCK 2019: Fjorårets utgave av Totsåsrock ble vellykket, og festivalsjef Jan Bjørnar Totsås (til høyre) har troen på at det til tross for koronarestriksjoner blir bra i år også. At de nå som en av få arrangører kan gjennomføre festivalen mener han er avgjørende for festivalens framtid. – Jeg tror det er alfa omega for å få til å fortsette, sier han. Her sammen med promoansvarlig Jon Audun Haukø.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

LIERNE: Som en av få festivaler, blir Totsåsrock i Lierne gjennomført som planlagt i sommer. Da det ikke kom strengere restriksjoner enn dem som foreligger i dag – og målet om å selge over 100 billetter ble nådd – ble avgjørelsen tatt for ikke lenge siden.