Brede Moe før oppgjøret mellom Glimt og RBK: – Vi møter et såret dyr

Festfotball, ti mål på to kamper, og tabelltopp. Bodø/Glimt leverer fotballen RBK-fansen ønsker tilbake på Lerkendal. Brede Moe og Glimt har likevel føttene godt plantet på bakken før torsdagens oppgjør lagene imellom.

BLITT BEDRE: Brede Moe forteller at han på et tidspunkt nesten ble fysisk dårlig av å røre seg, nå peker pilen oppover for Glimt-stopperen.   Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

NAMDALSAVISA

BODØ: Etter to serierunder er RBK under et enormt press. Etter en skuffende fjorårssesong var forventningene høye når eliteserien startet for rundt to uker siden. Så langt har ingenting tydet på forbedring, og laget står med ett poeng og ingen scoringer. RBK-trener Eirik Horneland er, som han selv har uttalt, i trøbbel.