NTEs storinvestering til en milliard kroner ved Nedre Fiskumfoss i rute. Feiret med konsert i maskinhallen

Onsdag denne uka inviterte NTE til ei lita feiring i maskinhallen på det som skal bli ny kraftstasjon på Nedre Fiskumfoss.

ALT ER I RUTE: Prosjektleder for hovedentreprenør Skanska, Mads Aniksdal, prosjektleder NTE, Randi Reitan Troset og administrerende direktør NTE Energi, Kenneth Brandsås, er alle fornøyde med hvordan det som skal bli nye Nedre Fiskumfoss vokser fram. Det feiret de med en konsert inne i fjellet denne uka. 

NAMDALSAVISA

HARRAN: Fortsatt er det mye jobb igjen før vannkrana kan skrus på i nye Nedre Fiskumfoss kraftverk om drøye to år, men allerede nå kan man se konturen av gigantanlegget til en milliard kroner. Det vil si det er bare en brøkdel av anlegget som vises over bakken. Det meste befinner seg under jorda.