– Vi har alle et ansvar for å få båten på rett kjøl

Med påstander om feil bruk av økonomiske midler, et styre som ikke involverer medlemmene og ei sportslig utvikling som går i feil retning, tar Espen Sandmo i et leserinnlegg et knallhardt oppgjør med tilstanden i Namsos IL Fotball.

KRITISK: I et leserinnlegg retter Espen Sandmo krass kritikk mot tilstanden for fotballen i Namsos IL. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg mener jeg har grunnlag for alt det jeg skriver i innlegget. Og ingen må tro at jeg har skrevet det i affekt. Det er et resultat av ting som jeg har sett over tid. Planen var egentlig å ta det opp på årsmøtet, men når årsmøtet nok en gang ble utsatt var det tingen som fikk begeret til å flyte over for meg, sier Espen Sandmo om leserinnlegget han la ut på NA meninger onsdag der han tok oppgjør med ting han mener ikke er heldig for fotballen i Namdalens største fotballklubb.