Fylkesmannen brukte hele dagen på å kjøre til møte – ble stoppet på fergeleiet

Det ble nesten tre timers kjøring hver vei, da fylkesmann Frank Jenssen med følge skulle til Leka for sitt første fysiske kommunemøte i koronatiden. – Innimellom er det slik at flyet eller toget ikke går, denne gangen var det ferga.

SÅ NÆRT: Før den siste etappen ble det stopp. Etter tre timers kjøretur fra Steinkjer til Gutvik, måtte Fylkesmannens utsendte gi tapt for kaputt ferge.   Foto: Fylkesmannen i Trøndelag

NAMDALSAVISA

GUTVIK:Så nær, men likevel så fjern. Vi gledet oss til å møte administrativ og politisk ledelse på Leka i dag, men sånn ble det ikke. Noen ganger kan det oppstå teknisk feil, og i dag var det motoren på ferga som ikke fungerte. Vi prøver på nytt etter sommeren. God sommer, skriver Fylkesmannen i Trøndelag på sine Facebook-sider torsdag.