Ledelsen for Namsos IL fotball svarer på kritikken fra Espen Sandmo om tilstanden i Namsos-fotballen

– Døra til NIL Fotball er vidåpen!

Styreleder Bente Skaftnesmo kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen om at Namsos IL fotball ikke er en åpen klubb.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Styreleder Bente Skaftnesmo og Lars Petter Langås mener NIL Fotball er en åpen klubb, og kjenner seg ikke igjen i kritikken som Espen Sandmo kommer med i et leserinnlegg om forholdene i Namsos IL Fotball. Foto: Bjørn Tore Ness 

Vi sitter ikke med all fasit, men vi jobber ut fra hvilke oppgaver årsmøtet har gitt oss.

Lars Petter Langås
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg vet ikke hvor mange møter jeg har vært på med medlemmene, det være seg klubbkvelder, foreldremøter, møter med naboklubber og ikke minst når vi har åpne klubbhus med kveldsmat. Men jeg har til gode at noen kommer til meg og sier at de er uenig med måten vi driver på. Derfor kommer dette utspillet fra Espen veldig overraskende på meg, sier styrelederen for Namsos IL Fotball.