Kripos ønsker tips om hatefulle ytringer mot homofile:

Henning (19) har flere ganger fått høre at han lever i synd: – Vi lever i 2020, men det er fortsatt mange ekstreme holdninger

Egentlig skulle Henning Holmboe Hasfjord (19) vært i Oslo nå, og gått i fulle gater med pride-flagget til topps. Men sånn ble det ikke.

FÅR STYGGE KOMMENTARER: Henning Holmboe Hasfjord (19) fra Rørvik forteller at han opplever å få stygge kommentarer om sin seksuelle legning. Nå har Kripos gått ut med ønske om å få tips om hatefulle ytringer mot homofile, noe han synes er veldig bra.   Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det er nesten 30 grader søndag formiddag, og Rørvik har akkurat hatt sin første tropenatt for året. Henning Holmboe Hasfjord (19) sitter i bursdag til onkelbarnet, med Pride-skjorta og armbåndet på. Alle gjestene har fått kopper med regnbuefarger.